XLIGN

XLIGN kwam een aantal maanden geleden met het leuke nieuws dat ze zouden verhuizen naar een groter pand. In dit pand konden de dochterorganisaties van SHEQ Group XL, Xlign en ArboXL, samen gevestigd worden.

Bij XLIGN zijn ze gespecialiseerd in personeel & werving, waarbij de veiligheid en gezondheid van de mensen hun prioriteit heeft. Arbo XL optimaliseert bedrijfsmatige processen, het adviseren, coachen en trainen van organisaties en personen, alsmede de handel in artikelen op het gebied van arbeidsomstandigheden en veiligheid.

We hebben beide organisaties voorzien van verlichting-, vloer- en wandenadvies. Xlign zocht ook een fijne lunchtafel, meubels voor de vergaderruimte en entree, en de directiekamer. Ook hier hebben we hen mee geholpen.

Moodboard en ontwerp

Uiteraard wilden wij ze hierbij graag helpen. Maar om echt goed te beginnen, was het eerst belangrijk om een goed plan te maken. Onze ontwerper Esmay begon met het maken van een moodboard waar de look & feel werd getoond. Daaruit kwam een voorstel voor de vloeren, wanden, verlichting en meubilair.

De verbouwing

De klant was enthousiast over het plan, en we konden daarna beginnen met de uitvoering hiervan. Nadat de schilder de wanden had afgemaakt, de vloer werd gelegd en de verlichting werd aangesloten, kon eindelijk het meubilair geleverd worden.

Het resultaat

XLIGN staat onder andere voor de gezondheid van mensen en hopelijk hebben wij met het nieuwe kantoor een bijdrage kunnen leveren aan het werkplezier en de gezondheid van hun medewerkers.

Recensie van de klant

Secoff heeft ons echt goed begrepen! Dat wil zeggen dat Gymar en Esmay ons visie, onze wensen en de beschikbare middelen goed hebben geïnventariseerd en dit konden vertalen naar een fantastisch plan. Superfijn dat dit visueel gemaakt werd, doorgesproken werd en steeds nog kon worden bijgesteld als door verschillende inzichten tijdens de verbouwing, de wensen en/of middelen net iets anders werden. Hierdoor ging het ontwerp steeds meer leven, en ja…. de “look & feel” is waarheid geworden! De inrichting past bij onze ondernemingen en nog belangrijker, bij de mensen die hierin werken of bij ons te gast zijn.

Projecten