Ontwerpbureau Studio Marco Vermeulen

Ontwerpbureau Studio Marco Vermeulen heeft het huidige gebouw van het Biesbosch Museumeiland ontworpen. Na de acht maanden durende verbouwing ging het museum in 2015 weer open. Naar aanleiding van de tekeningen van Marco Vermeulen heeft Secoff meubilair geleverd voor de bibliotheek, de multifunctionele ruimte en voor een gedeelte van het terras.

Multifunctioneel

De multifunctionele ruimte is afgescheiden door twee grote, smalle kasten. Deze zijn aan de voor- en achterkant voorzien van PET-felt panelen van De Vorm. De smalle kasten worden gebruikt als opslag van de tafels en stoelen. Het museum kan hierdoor het meubilair aanpassen aan gelegenheid.

Stijl & handig

Secoff heeft de Curvy stoelen en de Lacrosse tafels, beide van Casala, geleverd. De tafels hebben aan één zijde wieltjes in de poten zitten waardoor ze eenvoudig te verplaatsen zijn.

Inrichting

Voor de bibliotheek van het musuem hebben wij de Form armstoelen van Normann Copenhagen geleverd. Deze staan aan de grote, groene tafel die speciaal gemaakt is voor het Biesbosch MuseumEiland. Tot slot heeft Secoff een de Luxembourg tafels en stoelen van Fermob geleverd voor het terras.

Gerelateerde producten

Andere Projecten