Antwerpse appartementen

Onze vertrouwde klant Robert Guldemond kwam bij Secoff met een mooie vraag: “Ik heb in Antwerpen 4 appartementen gekocht en zou ze graag gemeubileerd verhuren, kunnen jullie mij daarbij helpen?”. Wij waren natuurlijk gelijk enthousiast en al vrij snel plande we een afspraak in om de appartementen te bezichtigen.

Look & feel

En zo ging onze interieurontwerpster Shadan, aan de slag. We begonnen met het samenstellen van moodboards. Deze visualiseerden niet alleen onze creatieve ideeën, maar benadrukten ook onze overwegingen met betrekking tot de omgeving. Met deze waardevolle informatie in de hand konden we het conceptontwerp aan Robert presenteren. Omdat de appartementen verhuurd worden, was het voorgestelde meubilair hufterproef.

Impressie

Na de feedback van onze klant was het tijd voor de volgende fase: het creëren van verbluffende 3D-renderingen en het selecteren van meubelvoorstellen. Elk van deze stappen werd nauwgezet met Robert doorgenomen. Na meerdere presentaties en verfijningen van offertes was het moment daar om de bestellingen te plaatsen.

Eindresultaat

Uiteindelijk verliep alles volgens plan en leverden we een prachtig project af. Het meubilair in de appartementen sloot naadloos aan bij de wensen van onze klant. Maar we waren nog niet helemaal klaar: een laatste bezoek aan de panden was nodig om de laatste details te perfectioneren en schitterende foto’s te maken.

Recensie van de klant

Al eerder werd ik door Secoff geholpen en de samenwerking verliep toen ook heel goed. Wij creëren een ruimte en vragen dan om creatieve ideeën hoe die zou kunnen worden ingevuld. Met het concrete voorstel dat op de creatieve fase volgt gaan we daarna sparren om de keuzes af te stemmen met beschikbaar budget. Wat ik vooral fijn vind is dat tijdens het hele proces Secoff met ons blijft meedenken hoe we optimaal wens en budget naar elkaar toe kunnen brengen.

Projecten