Over Secoff

Secoff heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het realiseren van interieurs. Wij bedienen een zeer uiteenlopende klantenkring die bestaat uit onder andere bedrijven, musea, scholen, universiteiten en consumenten.

Secoff heeft samenwerking hoog in het vaandel staan. Onze missie is om kwalitatief goede en duurzame interieurs te realiseren samen met jou als klant, met onze fabrikanten en met jouw eventuele adviseurs zoals architecten of interieurarchitecten.

Laat ons weten wat je doel is, wij zoeken het verder voor je uit, alsof we echte collega’s zijn. We vertellen je graag alles over de materialen, modellen en wat er op de markt is.

Secoff is begonnen als kantoorinrichter en met die jarenlange ervaring adviseren wij je graag. Onze collectie bureaustoelen en zit-/ sta werkplekken is uitgebreid en we laten onze meest favoriete modellen zien in onze showroom. Daar kun je ook terecht voor ergonomisch advies.

Onze showroom ademt onze passie voor goed ontwerp en kwaliteit. Wij verrassen graag met onconventionele combinaties. Voel je welkom om dat zelf te ervaren of voor advies op het gebied van interieur of ergonomie.

De missie van Secoff is om kwalitatief goede en duurzame interieurs te realiseren samen met jou als klant, met onze fabrikanten en met jouw eventuele adviseurs zoals architecten of interieurarchitecten.

Bedrijfsgegevens
Secoff Kantoor- en Projectinrichting

(Onderdeel van Sprank interieurprojecten)

Handelsnaam Secoff 
Gevestigd te Rotterdam
Adres Lathyrusplein 3B. Rotterdam (alleen op afspraak)
Email info@secoff.nl
Datum vestiging 17-10-1983
KvK nummer 87996405
BTW nummer NL864471208B01