Fatboy lanceert jubileumcollectie

Dit jaar viert Fatboy haar 20-jarig jubileum. Voor deze gelegenheid hebben ze samengewerkt met de Nederlandse kunstenaar Jordy van den Nieuwendijk.

Zitzak
Inmiddels is Fatboy een zeer compleet merk met verlichting, poefjes, bijzettafels en meer. Ze zijn bekend geworden met de zitzakken waarvan er inmiddels vele verschillen modellen zijn uitgebracht. Uiteraard kan een zitzak niet ontbreken in de jubileumcollectie. Daarom hebben ze de Orignal x Jordy van den Nieuwendijk gelanceerd. Er zijn twee prints en drie kleuren verkrijgbaar. Bekijk hier het product.

Rock ‘n Roll
Dit product is een zeer bijzondere accessoire. De Rock ‘n Roll is bedoeld om je zitzak op te leggen en deze om te toveren tot schommelstoel. Op de stoel zijn verschillende horizontale banden te zien. Deze bevatten elk een regel uit en ander liedje. Met de ingebrepen Rockblocker kan de stoel vastgezet worden. Bekijk hier het product.

Carpet Diem
Na het ‘Non-flying carpet’ is er nu een nieuw tapijt. Deze is uiteraard ontworpen in samenwerking met Jordy. Het is geschikt voor binnen en buiten en verkrijgbaar in drie kleuren. Bekijk hier het product.