Alle nieuwigheden van Arper

Op de Orgatec in Keulen presenteerde Arper de vijf nieuwste producten uit hun collectie. We vertellen hieronder over de nieuwigheden!

Allereerst is er de Stacy. Deze kunststof sledestoel is stapelbaar. Geschikt voor onder andere conferentiezalen en universiteiten. De Stacy is verkrijgbaar met en zonder armen in kunststof, met een gestoffeerde zitting of volledig gestoffeerd. 

In de Cila collectie is er uitbreiding met de Cila armstoel en de Cila Go. Binnenkort is er ook een armstoel verkrijgbaar. Daarnaast komt de Cila Go serie op de markt. De stoering stoelen, armenstoelen en zitkrukken bevatten allemaal wieltjes waar ze makkelijk te verplaatsen zijn. Onder het zitgedeelte is een vak waarin bijvoorbeeld een tas of andere spullen in opgeborgen kunnen worden.

De Paravan is een programma met diverse roomdividers. De panelen hebben een akoestische waarde en zijn verkrijgbaar in vele vormen waardoor er een grote verscheidenheid aan opstellingen gemaakt kan worden. 

Tot slot presenteerde Arper hun nieuwste en ergonomische bureaustoel: de Planesit. Kermerkend zijn de extra brede armleuningen die ook kunnen functioneren als kleine schrijftafel. De stoel is ook verkrijgbaar in een hogere uitvoering.

 

Als eerste op de hoogte?

We moeten nog heel even wachten na deze lancering tot alles leverbaar is en de prijzen definitief zijn. Wil je op de hoogte blijven? Vraag dan hieronder binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte aan van het gewenste product. We geven je dan als eerste een prijsindicatie wanneer het product leverbaar is!